Gratis fragt i Danmark fra 399 DKK
 

Reservedele til hvidevarer og små-el

Hos Nordic Hardware Shop/BOTIQ kan vi hjælpe dig med at finde reservedele til dine hvidevarer og elartikler. Generelt kan vi finde de fleste reservedele til hus og haveartikler til rigtig gode priser.

 

Vi kan finde reservedele til for eksempel, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte, komfur, ovn, køle- / fryseskab, små elapparater og meget andet.

 

Typiske reservedele kan være, varmelegeme, ovnpakning, termostat, printplade, filter, batterier, bageplader og meget andet.

 

Vi har stor erfaring med at finde reservedele og samarbejder med nogle af Danmarks og Nordens største reservedelsgrossister så vi har selvsagt adgang til at finde en hel del reservedele, men da vi ikke er fagfolk så kræver det at du som kunde ved præcist hvilken reservedel du skal bruge.

 

Hvordan forespørger jeg på en reservedel?

 

  1. Tag et billede af typeskiltet på din maskine (Vi finder ikke reservedele uden billede af dit typeskilt!)
  2. Sende billedet samt tydelig angivelse af hvilken reservedel du mangler til: info@botiq.dk
  3. Vi vender tilbage med info om reservedel kan skaffes, samt pris og eventuelt leveringstid.

 

Hvis du accepterer tilbuddet så sender vi dig et betalingslink indeholdende reservedelens pris samt fragt.

 

Bemærk venligst når du bestiller reservedele igennem os så er der tale om bestillingsvarer og derfor er der som udgangspunkt ikke returret.

 

Hvis den leverede reservedelen mod forventning er defekt eller går i stykker indenfor reklamationsperioden på 2 år så skal du kontakte os så hurtigt som muligt så vi kan finde en løsning.

 

 

  

Copyright © 2017- NORDIC HARDWARE SHOP/BOTIQ - All Rights Reserved